Stopover.nl

Vliegtickets en Hotels in Europa

Stopover.nl is uw online specialist voor vluchten naar de leukste Europese bestemmingen. Het oude continent heeft reizigers bijzonder veel te bieden. Van een weekendje in een gezellig hotel in Londen tot een boeiende stedentrip naar Barcelona, bij ons boekt u de beste accommodaties en de goedkoopste vliegtickets.

Steeds meer Europeanen brengen regelmatig een weekendje door in een Europese stad. Steden als Praag, Berlijn, Rome en Parijs ontvangen dan ook duizenden gasten in scherp geprijsde hotels en appartementen. Door de toenemende concurrentie in de luchtvaart boekt u tegenwoordig eenvoudig een goedkoop vliegticket via Internet.

Niet alleen bekende toeristische trekpleisters dingen om de gunst van de reizigers. Ook eeuwenoude steden als Boedapest, Bratislava en Edinburgh zijn populaire vakantiebestemmingen voor een weekendtrip.

Liefhebbers van zon, zee en strand kunnen in de landen rondom de Middellandse Zee hun hart ophalen. Ook het aan de Zwarte Zee gelegen Bulgarije mag zich op een groeiende belangstelling verheugen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier
Wereldkaart

Wereldkaart

Stopover