Stopover.nl

Vliegtickets en Hotels Zuid-Amerika

Vliegtickets boeken doe je op Stopover.nl. Stopover.nl is een uniek concept voor het boeken van vliegtickets.Als u lange intercontinentale vluchten maakt wordt er vaak een tussenstop gemaakt, voor o.a. bijtanken en bevoorrading. Wat als het nu mogelijk was om voor een klein bedrag of zelfs gratis een aantal dagen door te brengen in de stad of het land van de tussenlanding voor u door vliegt naar uw eindbestemming? Dat kan! Veel luchtvaartmaatschappijen bieden deze mogelijkheid, maar touroperators besteden hier meestal geen aandacht aan bij het boeken van uw vliegticket. Wij als reislustige Nederlanders willen u deze kansen om meer van de wereld te zien niet onthouden, daarom biedt Stopover.nl u per bestemming een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Zo stel je zelf je wereldreis around the world samen.


Voorbeeld stopover reis:

Een rondreis Australie combineer je bijvoorbeeld met een stedentrip Hongkong of gratis stop in Bangkok. Zo zijn er honderden combinatiereizen te maken.

Vliegtickets

Wanneer u geen stopover wenst te maken bieden wij de mogelijkheid voordelige rechtstreekse vluchten te vergelijken. Hierbij worden naast de grote luchtvaartmaatschappijen ook de lowcost-airliners meegenomen. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk naar duizenden bestemmingen vliegen. Door de invoering van vliegtaks is het vanaf 2008 vaak voordeliger om vanaf Duitsland (Frankfurt, Hamburg of Düsseldorf) of Belgie (Brussel) te vliegen. Deze alternatieve luchthavens van vertrek kunt u eenvoudig invoeren in onze zoekmachine. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om te vliegen vanaf vliegvelden bij u in de buurt bijvoorbeeld: Vliegen vanaf Eelde .

Wereldreis

Sinds kort bieden wij u de mogelijkheid een vrijblijvende offerte voor uw wereldreis. In het formulier geeft u eenvoudig aan vanaf welke luchthaven u wilt vertrekken, welke stopovers u wenst te maken en wat de eindbestemming is. Op basis van het aangeleverde vluchtschema ontvangt u zo spoedig mogelijk de voordeligste reisopties. Door honderden luchtvaartmaatschappijen te vergelijken kunnen wij u het goedkoopste vliegticket aanbieden. Zo vliegt u bijvoorbeeld voordelig via Hongkong naar Australië, waarna u verder vliegt naar de Verenigde Staten.

Handige Reisgidsen

Van een zeer complete Engelstalige reisgids van Lonely Planet tot handige Nederlandstalige gidsen met mooie routes, de beste accommodatie tips, gedetailleerde stadskaartjes, top ideeën voor lokale activiteiten / tours en heel veel meer bijzondere reisinformatie.

Hotels

Wij hebben ook een groot aanbod voordelige hotels over de hele wereld. Of u nu op zakenreis gaat in Duitsland of op vakantie op de Malediven, op Stopover.nl vindt u goedkoop en snel uw hotel. Via onze hotel vergelijker kunt u hotels niet alleen op prijs vergelijken maar ook op voorzieningen en beoordelingen van andere bezoekers.

Flydrives en Autoverhuur

Wilt u op uw bestemming een auto huren voor een flydrive of dagtocht? Ook daar hebben wij aan gedacht. Check het gemak van online autoverhuurbedrijven vergelijken. Zo heb je altijd een goedkope cabrio, stationwagen, 2 deurs auto of personenbusje met alle benodigde autoverzekeringen voor het buitenland.

 

Mocht u vliegen via Schiphol en niet veel uit willen geven aan de parkeerkosten van uw auto, dan kan dat middels één van de alternatieve parkeergelegenheden nabij Schiphol. Deze parkeeraanbieders zijn goedkoper, bieden dezelfde service als de gebruikelijke Schiphol parking en hebben een gemiddelde reistijd van 6 min naar Schiphol. U kunt daarnaast gebruik maken van Valetparking of gratis overdekt parkeren. Een aantal betrouwbare partijen in het parkeersegment zijn: Quickparking.nl en Sky-park.nl

Uiteraard kunt u ook bij Schiphol parkeren via Schiphol Smart Parking of met de taxi naar Schiphol. Voor alle betrouwbare partijen kunt u gebruik maken van onze parkeer vergelijker: Lang Parkeren Schiphol Via Taxi2airport.nl kunt u de vertrektijd en aankomsttijd aangeven en kunt in comfort uw reis beginnen of eindigen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier
Wereldkaart

Wereldkaart

Stopover