Stopover.nl

Andorra Hotels

Hotel Andorra

Het dwergstaatje Andorra ligt in de Pyreneeën tussen Spanje en Frankrijk. Het land is in de wintermaanden een zeer populaire vakantiebestemming voor wintersporters. In combinatie van sneeuw, een overweldigende natuur en tax-free shoppen doet veel toeristen jaarlijks terugkeren.

Wintersportplaatjes als Pas de la Casa, El Serrat en Ansalonga liggen stuk voor stuk idyllisch tussen imposante bergen. Uw hotel of appartement ligt dan ook altijd op korte afstand van de skiliften. Veelal kunt u tot in het dorp skiën en snowboarden.

Ook in de zomermaanden is Andorra een bijzonder interessante bestemming. In de schone berglucht is het heerlijk wandelen, mountainbiken of klimmen. In uw hotel of appartement vindt u informatie over de mogelijke activiteiten in de directe omgeving van de accomodatie.

Overnachtingen in hotels Andorra

Duizenden hotelgasten verbleven reeds in één van de vele gezellige hotels in Andorra. Of u nu in El Tarter of Arinsal verblijft, de hotels zijn allemaal reeds beoordeeld. De ervaringen van zakelijke reizigers, families en stelletjes resulteerden in een betrouwbare rating van uw gewenste accomodatie. Via de uitgebreide zoekfunctie is het mogelijk relevante faciliteiten te selecteren. Zo kunt u eenvoudig zoeken naar hotels met familiekamers, internetverbinding of rookvrije kamers.

Zoeken & boeken hotels Andorra

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Andorra boeken.

Kaart Andorra

Boeken vliegticket Andorra

Voor uw vlucht naar Andorra bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Andorra vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover