Stopover.nl

Hotels ArgentiniŽ

Hotel ArgentiniŽ

Argentinië spreekt tot de verbeelding van veel reizigers. Het land heeft alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie in Zuid-Amerika. Voor veel mensen start de verkenning van Argentinië in de hoofdstad, Buenos Aires. In dit economische en culturele centrum van het land vindt u talrijke betaalbare hotels voor een onspannen verblijf. Het overweldigende aanbod van winkels, architectuur en uitgaansgelegenheden maakt een meerdaags verblijf een absolute must.

In het uiterste noorden van Argentinië trekken de watervallen van Iguazú jaarlijks duizenden toeristen. Vanaf circa tachtig meter hoogte stort, verspreid over 270 meter, het water de diepte in. Dit indrukwekkende natuurverschijnsel dient u zeker te zien.

Helemaal aan het einde van vuurland (Patagonië.) ligt de zuidelijkste stad ter wereld, Ushuaia. Te midden van bergen, meren en een gletsjer kunt u genieten van het overweldigende natuurschoon. Op de grens met Chili is de Perito Moreno gletsjer een bijzonder wonder van de natuur.

In de wintermaanden is het wintersportparadijs Bariloche een geweldige vakantiebestemming. U kunt er geweldig skiën en snowboarden. Ook buiten het winterseizoen is het uitgestrekte gebied ideaal voor buitensport. U kunt er dan ook prima wandelen en raften.

Wie zich een beeld wil vormen van het koloniale verleden kan terecht in San Antonio de Areco. In het gemoedelijke dorpje lijkt de tijd eeuwen stil gestaan te hebben.

Hotelovernachtingen ArgentiniŽ

Een reis naar ArgentiniŽ brengt voor veel mensen de nodige spanning mee. Zeker wanneer u zelf een accomodatie moet regelen is een ontspannen aankomst van groot belang. Gelukkig gingen duizenden reizigers u reeds voor naar ArgentiniŽ. Talrijke hotelgasten hebben de moeite genomen een beoordeling achter te laten. Zo kunt u eenvoudig een leuk hotel in ArgentiniŽ vinden. Op basis van diverse hotelfaciliteiten is het mogelijk een detailleerde zoekopdracht uit te voeren. Zo vindt u snel gezellige hotels met familiekamers, rookvrije kamers of een uitstekende internetverbinding.

Zoeken & boeken hotels ArgentiniŽ

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in ArgentiniŽ boeken.

Kaart ArgentiniŽ

Boeken vliegticket ArgentiniŽ

Voor uw vlucht naar ArgentiniŽ bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar ArgentiniŽ vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover