Stopover.nl

Hotel Buenos Aires

Buenos Aires

Buenos Aires is de stad van de tango, de Dwaze Moeders en Maradonna. Het is eveneens de plaats waar Jorge Luis Borges zijn meesterlijke boeken schreef en Evita Perón met liefdadigheid uitgroeide tot de held van de armen.

Van alle steden in Zuid-Amerika voel je nergens zoveel Europese invloeden als in Buenos Aires. In de oude wijk La Boca, het voormalige Italiaanse havenkwartier, proeft u de sfeer van vervlogen tijden. Ook in andere  wijken vindt u de creaties van architecten die zich lieten inspireren door Europese steden als Madrid, Rome of Parijs.

In Buenos Aires is dag en nacht iets te beleven. Uitgaan, uitgebreid dineren of urenlang tango dansen zijn de favoriete bezigheden van de inwoners. Na een zware nacht stappen kunt u in de vele parken heerlijk ontspannen uitkijken naar het volgende avontuur.

In Buenos Aires vindt u talrijke hotels die voor Zuid-Amerikaanse begrippen van bijzonder hoog niveau zijn. In de onze zoekmachine kunt u op basis van uw plannen de perfect gesitueerde accomodatie zoeken en eenvoudig boeken.

Buenos Aires accommodaties

Een reis naar Buenos Aires brengt voor veel mensen de nodige spanning mee. Zeker wanneer u zelf een accomodatie moet regelen is een ontspannen aankomst van groot belang. Gelukkig gingen duizenden reizigers u reeds voor naar de Argentijnse hoofdstad. Veel hotelgasten hebben de moeite genomen een beoordeling van hun hotelovernachtingen achter te laten. Zo kunt u eenvoudig een leuk hotel in Buenos Aires vinden. U kunt ook kijken wat families met kinderen, jonge stellen of senioren van de hotels in Buenos Aires vinden. Op basis van diverse hotelfaciliteiten is het mogelijk een detailleerde zoekopdracht uit te voeren. Zo vindt u snel gezellige hotels met familiekamers, rookvrije kamers of een uitstekende internetverbinding.

Zoeken & boeken hotels Buenos Aires

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Buenos Aires boeken.

Boeken vliegticket Buenos Aires

Voor uw vlucht naar Buenos Aires bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Buenos Aires vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover