Stopover.nl

Hotel Cataratas Del Iguazu

Cataratas Del Iguazu

De Cataratas Del Iguazu (Iguazú-watervallen) behoren tot de grootste ter wereld. Temidden van een overweldigende jungle storten over een breedte van circa drie kilometer diverse watervallen 80 meter de diepte in.

Aan de Argentijnse kant van de watervallen ligt een uitkijkplatform aan de rand van de kloof. Het geweld waarmee het water naar beneden stort is een unieke ervaring. Wie niet bang is voor natte kleren maakt een spectaculaire boottocht langs de watervallen.

Wij bieden de mogelijkheid in Puerto Iguazú een hotel te boeken. Vanuit deze comfortabele accomodatie bent u in staat volop te genieten van het natuurschoon en activiteiten in deze schitterende Argentijnse streek.

Cataratas Del Iguazu accommodaties

Cataratas Del Iguazu heeft een ruime keuze aan hotels en pensions. Een vakantie boeken naar deze Argentijnse stad is dus nog niet zo gemakkelijk. Om de keuze voor een hotel gemakkelijker te maken voor u, hebben verschillende reizigers een recensie voor u achter gelaten. Over de accommodatie waar zij verbleven hebben zij een reactie achtergelaten. Zo is eenvoudig te zien te zien welke hotels in Cataratas Del Iguazu gezellige familiekamers of luxe suites hebben. Daarnaast heeft kunt u bij Stopover ook gedetailleerd zoeken. Met de zoekopties kunt u kiezen voor kamers met internetverbinding of een hotel met parkeerruimte.

Zoeken & boeken hotels Cataratas Del Iguazu

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Cataratas Del Iguazu boeken.

Boeken vliegticket Cataratas Del Iguazu

Voor uw vlucht naar Cataratas Del Iguazu bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Cataratas Del Iguazu vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover