Stopover.nl

Hotels Cordoba

Cordoba

Córdoba is de hoofdstad van de gelijknamige Argentijnse provincie. In de volksmond noemt men de stad ook wel "La Docta". De historische stad is ontstaan uit de wens om de Alto Peru en de Río de la Plata de verenigen in de zogenaamde Camino Real.

Tegenwoordig is Córdoba de tweede stad van het land en de belangrijkste in Centraal Argentinië. Naast het economische belang is de stad ook een belangrijke toeristische trekpleister.

De keuze voor Córdoba heeft te maken met de combinatie van zichtbare historie en een schitterend landschap. De bijnaam "La Docta" heeft de stad te danken aan de aanwezigheid van een aantal belangrijke Argentijnse universiteiten. Een twee bijnaam is "Ciudad de las Campanas" (Stad van de Klokken) , wat refereert aan het grote aantal kerken met hun zeer aanwezige klokken.

Een wandeling door Córdoba is een kennismaking met koloniale architectuur, schitterende parken en hypermoderne bouwwerken. Ook bezienswaardigheden als het Trejo's Huis en de vele musea zijn absoluut een bezoek waard.

Van uw centraal gelegen hotel kunt u de omgeving van Córdoba verkennen. In de nabijheid van de stad kunt u mountainbiken, paragliden en wandelen in één van de mooiste regio's in Argentinië.

Zoals overal in Argentinië kunt u ook 's nachts voldoende ondernemen. De talloze bars, restaurants en discotheken houden de stad tot in de vroege uurtjes levendig.

Cordoba accommodaties

Een reis naar Cordoba brengt voor veel mensen de nodige spanning mee. Zeker wanneer u zelf een accomodatie moet regelen is een ontspannen aankomst van groot belang. Gelukkig gingen honderden reizigers u reeds voor naar Cordoba. Veel hotelgasten hebben de moeite genomen een beoordeling van hun hotelovernachtingen achter te laten. Zo kunt u eenvoudig een leuk hotel in Cordoba vinden. U kunt ook kijken wat families met kinderen, jonge stellen of senioren van de hotels in Cordoba vinden. Op basis van diverse hotelfaciliteiten is het mogelijk een detailleerde zoekopdracht uit te voeren. Zo vindt u snel gezellige hotels in Cordoba met mooie familiekamers, rookvrije kamers of een uitstekende internetverbinding.

Zoeken & boeken hotels Cordoba

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Cordoba boeken.

Boeken vliegticket Cordoba

Voor uw vlucht naar Cordoba bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Cordoba vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover