Stopover.nl

Hotels in Salta

Salta

Een overnachting in Salta biedt u de mogelijkheid het schitterende Argentijnse noordwesten te verkennen. Een verblijf nabij de grens met Bolivia is een kennismaking met de geschiedenis van de lokale indianenbevolking. Uw hotel in Salta is een uitstekende uitvalsbasis voor diverse excursies. Zo behoren uitstapjes naar Indianendorpen, de tabaksplantages van Valle de Lema en het Nationaal Park “Los Cordones por la Recta de Tin Tin” tot de mogelijkheden. Letterlijk hoogtepunt is de "Train to the Clouds", een reis langs een schat aan cultuur en natuur.

Salta accommodaties

Salta heeft een ruime keuze aan hotels en pensions. Een vakantie boeken naar deze Argentijnse stad is dus nog niet zo gemakkelijk. Om de keuze voor een hotel gemakkelijker te maken voor u, hebben verschillende reizigers een recensie voor u achter gelaten. Over de accommodatie waar zij verbleven hebben zij een reactie achtergelaten. Zo is eenvoudig te zien te zien welke hotels in Salta gezellige familiekamers of luxe suites hebben. Daarnaast heeft kunt u bij Stopover ook gedetailleerd zoeken. Met de zoekopties kunt u kiezen voor kamers met internetverbinding of een hotel met parkeerruimte.

Zoeken & boeken hotels Salta

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Salta boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover