Stopover.nl

Hotels AustraliŽ

Hotel AustraliŽ

Australië is een geweldig land om te backpacken. Jaarlijks vliegen duizenden Europeanen naar het grootste eiland ter wereld om maandenlang rond te trekken. De diversiteit van Australië is overweldigend. Tropisch regenwoud, parelwitte stranden en bruisende wereldsteden zijn slecht enkele ingrediënten waar het land haar populairiteit aan te danken heeft.

Vliegtickets naar Australië zijn heel goed te combineren met een leuke stopover. Vanuit Europa maakt u één of meerdere tussenstops tijdens de vlucht naar Australië. In veel gevallen is het dan mogelijk om ook een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een reis naar OZ onder andere combineren met een bezoek aan Hong Kong, Kuala Lumpur of Dubai. Wij hebben reeds een uitgebreide selectie van comfortabale en betaalbare hotels voor u gemaakt.

Eenmaal aangekomen in Australië is het wederom mogelijk een leuk hotel in steden als Sydney, Melbourne, Perth of Adelaide te boeken. Zo begint u ontspannen aan uw verkenning van dit schitterende land.

Wie bijgekomen is van de vlucht naar Australië heeft allerhande reisopties. Veel reizigers kiezen voor het huren of kopen van een auto of camper. Hiermee heeft u de onafhankelijkheid om het uitgestrekte land in uw eigen tempo te verkennen. Door regelmatig van de gebaande wegen af te wijken zult u een veelal ongerepte natuur aantreffen.

In Australië vindt u honderden nationale parken, waaronder een aantal wereldberoemde als het Great Barrier Reef en het nationale park Uluru -Kata Tjuta. Deze wildernis biedt uitstekende mogelijkheden voor diverse vormen van buitensport. Surfen, mountainbiken en raften zijn slechts enkele voorbeelden van een ontelbare opties die u als reiziger heeft.

Een reis door Australië zal een aaneenschakeling van bezienswaardigheden zijn. Enkele hoogtepunten zijn Fraser Island National Park, de Great Ocean Road en Whitsunday Islands.

Beoordeling hotelovernachtingen AustraliŽ

Een verblijf in AustraliŽ brengt voor veel mensen de nodige voorbereiding mee. Zeker wanneer u zelf een accomodatie moet regelen is een ontspannen aankomst van groot belang. Gelukkig gingen duizenden reizigers u reeds voor het grootste eiland ter wereld. Veel hotelgasten hebben de moeite genomen een beoordeling van hun hotelovernachtingen achter te laten. Zo kunt u eenvoudig een leuk hotel in AustraliŽ vinden. U kunt ook kijken wat families met kinderen, jonge stellen of senioren van de hotels vinden. Op basis van diverse hotelfaciliteiten is het mogelijk een detailleerde zoekopdracht uit te voeren. Zo vindt u snel gezellige hotels met familiekamers, rookvrije kamers of een uitstekende internetverbinding.

Zoeken & boeken hotels AustraliŽ

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in AustraliŽ boeken.

Kaart AustraliŽ

Boeken vliegticket AustraliŽ

Voor uw vlucht naar AustraliŽ bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar AustraliŽ vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover