Stopover.nl

Hotel Adelaide

Adelaide

Adelaide is de gezellige hoofdstad van South Australia. Ooit was het een conservatieve stad waar religie een voorname rol speelde. Tegenwoordig heeft Adelaide een goede naam vanwege de vele cafés, restaurants en het rijke culturele leven. Boek vandaag nog een leuk hotel in Adelaide via Stopover.nl - de voordelige, online hotelspecialist. De ontspannen stad kent een aantal zeer interessante bezienswaardigheden. Na uw lange vlucht naar Adelaide is een bezoekje aan het strand wellicht de beste manier om uit te rusten. Vanuit uw hotel in het centrum van Adelaide pakt u de tram (vanaf Victorie Square) naar de relaxte strandwijk Glenelg. Vanaf de pier heeft u een schitterend uitzicht over het uitgestrekte parelwitte strand en de verkoelende oceaan. Wanneer u geinteresseerd bent in de architectuur van Adelaide, is een wandeling over de North Terrace een must. Deze wandeltocht voert onder andere langs het Oude Parlementshuis, het Ayers House en het Adelaide Casino. Adelaide ligt in het hart van deacute; wijnstreek van Australie;, South Australia. In het National Wine Centre Australia vindt u werkelijk alles over het heden en verleden van de Australische wijnbouw. In het bijbehorende Tasting Gallery kunt u zelf ervaren van de lokale bevolking zo trots op is.

Adelaide accommodaties

Een reis naar Adelaide brengt voor veel mensen de nodige spanning mee. Zeker wanneer u zelf een accomodatie moet regelen is een ontspannen aankomst zeer belangrijk. Gelukkig gingen honderden reizigers u reeds voor naar de gezellige Australische stad. Veel hotelgasten hebben de moeite genomen een beoordeling van hun hotelovernachtingen achter te laten. Zo kunt u eenvoudig een leuk hotel in Adelaide vinden. U kunt ook kijken wat families met kinderen, jonge stellen of senioren van de hotels in Adelaide vinden. Op basis van diverse hotelfaciliteiten is het mogelijk een detailleerde zoekopdracht uit te voeren. Zo vindt u snel gezellige hotels met familiekamers, rookvrije kamers of een uitstekende internetverbinding.

Zoeken & boeken hotels Adelaide

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Adelaide boeken.

Boeken vliegticket Adelaide

Voor uw vlucht naar Adelaide bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Adelaide vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover