Stopover.nl

Hotel Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen is een bijzonder populaire bestemming voor een meerdaagse stedentrip. De Belgische stad heeft dan ook alles voor een geslaagde break.Vanuit de vele comfortale hotels wandelt u eenvoudig richting de bezienswaardigheden van de stad.

Hoogtepunt is de schitterende Grote Markt. Op dit plein vindt u het Stadhuis, de Onze-Lieve-Vrouwetoren en de Brabo-fontein. Op het plein kunt u bij diverse restaurants en bars uitstekend terecht voor een diner of drankje. Een andere bezienswaardigheid van formaat is de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Het bouwwerk is de grootste gotische kerk van de Nederland. Aan het indrukwekkende Hendrik Conscienceplein vindt u de unieke Sint-Carolus Borromeuskerk. De aparte barokko voorgevel en mooie torens maken het tot een populaire trekpleister onder liefhebbers van historie.

Toch heeft Antwerpen meer te bieden dan kerken en pleinen. Eén van de belangrijkste attractie van de stad is Aquatopia. In de talrijke aquariums kunt u hier veel vissen van dichtbij aanschouwen. Antwerpen is eveneens het belangrijkste centrum voor diamentenhandel ter wereld. In het diamantmuseum kunt u alles te weten komen over de vele facetten van de diamentenhandel.

Wie na een dag wandelen en rondkijken nog voldoende energie heeft kan zich in het bruisende uitgaansleven van de stad storten. Tot in de vroege uurtjes kunt u terecht in hippe clubs en gezellige bars.

Antwerpen accommodaties

Er zijn al vele reizigers u voor gegaan naar Antwerpen. Deze reizigers hebben voor u hun mening achter gelaten over de accommodatie waar zij verbleven. Zo kunt u gemakkelijk zien welke hotels in Antwerpen geschikt zijn voor u. U vindt gemakkelijk een hotel in Antwerpen met gezellige kamers die geschikt zijn voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen of senioren. Daarnaast biedt Stopover de mogelijkheid om gericht te zoeken. Via de zoekmachine kunt u zoeken naar een geschikte kamer met internetverbinding of met parkeergelegenheid.

Zoeken & boeken hotels Antwerpen

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Antwerpen boeken.

Boeken vliegticket Antwerpen

Voor uw vlucht naar Antwerpen bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Antwerpen vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover