Stopover.nl

Hotel Blankenberge

Blankenberge

Blankenberge is een populaire Belgische badplaats. In het plaatsje vindt u een kilometers lang zandstrand dat ook in de winter veel wandelaars trekt. Prominent op het strand staat de 350 meter pier van Blankeberge. De wandelbrug leidt u naar een uniek monumentaal gebouw waar u uitstekend kunt dineren.

Wie in het gelukkige bezit van een boot is kan deze afmeren in de moderne jachthaven van Blankenberge. In de zomer is het een leuke plek om onder het genot van een ijsje naar de vele bootjes te kijken.

In het gezellige centrum van het stadje vindt u het bijzondere oude stadhuis. Ook leuk is het volledig gerestaureerde vissershuisje aan de Breydelstraat.

Blankenberge accommodaties

Er zijn al vele reizigers u voor gegaan naar Blankenberge. Deze reizigers hebben voor u hun mening achter gelaten over de accommodatie waar zij verbleven. Zo kunt u gemakkelijk zien welke hotels in Blankenberge geschikt zijn voor u. U vindt gemakkelijk een hotel in Blankenberge met gezellige kamers die geschikt zijn voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen of senioren. Daarnaast biedt Stopover de mogelijkheid om gericht te zoeken. Via de zoekmachine kunt u zoeken naar een geschikte kamer met internetverbinding of met parkeergelegenheid.

Zoeken & boeken hotels Blankenberge

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Blankenberge boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover