Stopover.nl

Hotel Brugge

Brugge

Brugge is een schitterende stad voor een meerdaagse stedentrip. In de historische binnenstad van de Belgische plaats vindt u talrijke bezienswaardigheden die het bezoeken meer dan waard zijn.

Door het compacte karakter van de stad kunt u de hoogtepunten van de stad het beste per voet bezoeken. Zoals in elke Vlaamse stad kent Brugge een centrale markt. Op deze plek vindt u veel gotische bouwwerken. Het belangrijkste gebouw is het middeleeuwse Belfort.

Uiteraard vindt u ook in Brugge een grote verzameling eeuwenoude kerken. De bekendste kerk van Brugge is de Sint-Salvatorkathedraal. Ook de Onze-Lieve-Vrouwekerk trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Een bezoek aan Brugge is niet compleet zonder een bezoek aan het schitterende Begijnhof. Ondanks dat er al jaren geen begijnen meer wonen ademt het nog altijd de sfeer van weleer.

Naast een bijzonder goed aanbod van mooie hotels vindt u in Brugge ook veel goede restaurant. Op gastronomisch gebied zal de stad u dan ook zeker weten te bekoren.

Brugge accommodaties

Er zijn al vele reizigers u voor gegaan naar Brugge. Deze reizigers hebben voor u hun mening achter gelaten over de accommodatie waar zij verbleven. Zo kunt u gemakkelijk zien welke hotels in Brugge geschikt zijn voor u. U vindt gemakkelijk een hotel met gezellige kamers die geschikt zijn voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen of senioren. Daarnaast biedt Stopover de mogelijkheid om gericht te zoeken. Via de zoekmachine kunt u zoeken naar een geschikte hotel met internetverbinding of met parkeergelegenheid, in Brugge.

Zoeken & boeken hotels Brugge

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Brugge boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover