Stopover.nl

Hotel Brussel

Brussel

Veel toeristen kennen Brussel vooral als een zakelijke stad waar de Europese elite aan de touwtjes van de EU trekt. De stad heeft inderdaad niet de charme van middeleeuwse steden als Brugge en Gent. Toch heeft de hoofdstad van Europa veel te bieden voor een meerdaagse stedentrip.

De Brusselse Grote Markt is wellicht het mooiste plein van België. De talloze cafés, restaurants en winkeltjes zitten verstopt in schitterende gildehuize. Prominent op het plein staat het enorme gotische stadhuis van Brussel.

Brussel kent ook modernere bouwwerken. Wie op een unieke lokatie wil dineren kan terecht in het Atomium. Dit aparte bouwwerk werd in 1958 gebouwd ter ere van de Wereldtentoonstelling.

Een bezoek aan Brussel is niet compleet zonder een bezoek aan Manneken Pis. Dit standbeeld uit 1619 is hét symbool van de stad. Nog ouder is de 14e-eeuwse Hallepoort, het enige overgebleven deel van de oude verdedigingsmuren van Brussel.

Door de aanwezigheid van duizenden buitenlandse politici kent Brussel een geweldig aanbod van goede hotels. Van eenvoudige hotels tot luxueuze zakenhotels, in Brussel vindt u het allemaal. Wij hebben alvast een hotelselectie voor u gemaakt. De overnachtingen in deze comfortabele accomodaties kunt u eenvoudig online boeken. U betaald de kamer(s) pas bij aankomst in het door u gewenste hotel.

Brussel accommodaties

Er zijn al vele reizigers u voor gegaan naar deze Europese hoofdstad. Deze reizigers hebben voor u hun mening achter gelaten over de accommodatie waar zij verbleven. Zo kunt u gemakkelijk zien welke hotels in Brussel geschikt zijn voor u. U vindt gemakkelijk een hotel in Brussel met gezellige kamers die geschikt zijn voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen of senioren. Daarnaast biedt Stopover de mogelijkheid om gericht te zoeken. Via de zoekmachine kunt u zoeken naar een geschikte kamer met internetverbinding of met parkeergelegenheid.

Zoeken & boeken hotels Brussel

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Brussel boeken.

Boeken vliegticket Brussel

Voor uw vlucht naar Brussel bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Brussel vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover