Stopover.nl

Hotel Gent

Gent

Samen met Brugge is Gent een van de mooiste steden in Belgie. Een stedentrip naar Gent is een kennismaking met imposante kathedralen, gezellige pleintjes en een bruisend uitgaansleven. 

Wij hebben voor uw verblijf in Gent alvast een selectie van circa 30 uitstekende hotels en voordelige hostels gemaakt. Veel van deze accomodaties liggen midden het centrum van de Belgische stad. De familiehotels, zakenhotels en goedkope gasthuizen liggen dus op een steenworp afstand van de vele bezienswaardigheden.

Wie geen zin heeft om een lange stadswandeling te maken kan het beste naar de St. Michielsbrug gaan. Vanaf deze lokatie heeft u uitzicht op Belfort, de Graslei, de Vishallen en het Gravensteen. Ook die in een omtrek van 360 graden de St. Baafskathedraal, de St. Michielskerk en de St. Niklaaskerk.

Liefhebbers van urenlang winkelen kunnen terecht in de Veldstraat en de Lange Munt. Eerstgenoemde is een verzameling van grote Europese winkelketens.

De aanwezigheid van duizenden studenten maakt van Gent een levendige stad. Net als in het Nederlandse Groningen vindt u in Gent een relatief jonge bevolking. Er is dus altijd wel ergens iets te beleven.

Gent accommodaties

Er zijn al vele reizigers u voor gegaan naar Gent. Deze reizigers hebben voor u hun mening achter gelaten over de accommodatie waar zij verbleven. Zo kunt u gemakkelijk zien welke hotels in Gent geschikt zijn voor u. U vindt gemakkelijk een hotel in Gent met gezellige kamers die geschikt zijn voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen of senioren. Daarnaast biedt Stopover de mogelijkheid om gericht te zoeken. Via de zoekmachine kunt u zoeken naar een geschikte kamer met internetverbinding of met parkeergelegenheid.

Zoeken & boeken hotels Gent

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Gent boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover