Stopover.nl

Hotel Hasselt

Hasselt

Hasselt is de gezellige hoofdstad van de Belgische provincie Limburg. Volgens kenners in het zelfs de leukste stad van Vlaanderen. Uw stedentrip naar Hasselt zal deze mening waarschijnlijk bevestigen. In de stad vindt u een unieke mix van historie, moderne ontwikkeling en winkelplezier.

Vanuit uw hotel in Hasselt zijn de gezellige cafés en restaurants altijd binnen handbereik. Naast het onvermijdelijke assortiment Belgische bieren treft u hier ook Jenever aan. Aan dit heldere borreltje is zelfs een Nationaal Museum gewijd.

Wie oog heeft voor historie kan in Hasselt zijn hart ophalen. De schitterende Sint-Quintinuskathedraal, het stadhuis en het vakwerkhuis "Het Sweert" zijn slecht enkele voorbeelden van de bezienswaardigheden in de stad.

Hasselt accommodaties

Er zijn al vele reizigers u voor gegaan naar Hasselt. Deze reizigers hebben voor u hun mening achter gelaten over de accommodatie waar zij verbleven. Zo kunt u gemakkelijk zien welke hotels in Hasselt geschikt zijn voor u. U vindt gemakkelijk een hotel in Hasselt met gezellige kamers die geschikt zijn voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen of senioren. Daarnaast biedt Stopover ook de mogelijkheid om gericht te zoeken. Via de zoekmachine kunt u zoeken naar een geschikte kamer met internetverbinding of met parkeergelegenheid.

Zoeken & boeken hotels Hasselt

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Hasselt boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover