Stopover.nl

Hotel Kortrijk

Kortrijk

Een hotel in Kortrijk boekt u eenvoudig via Stopover.nl. Kortrijk is een leuke Belgische stad met circa 80.000 inwoners. De stad heeft een sfeervol centrum waar de Broeltorens prominent het beeld bepalen. Deze torens dateren uit de 12e en 13e eeuw en zijn de enige overblijfselen van de oude verdedigingswerken van de stad.

Vanuit de comfortabele hotels kunt u door de autoluwe straten van het stadje wandelen. Tijdens uw stadswandeling maakt u kennis met de rijke historie van Kortrijk. Op de markt van de stad vindt u het Belfort uit de 14e eeuw. Een andere bezienswaardigheid is de Onze Lieve Vrouwekerk. Ooit was het de kapel van het kasteel van Kortrijk. In de bijbehorende gravenkapel liggen de Graven van Vlaanderen begraven.

Wie geen zin heeft in cultuur en historie kan zich zetelen op één van de vele gezellige terrassen van Kortrijk. Hier kunt u genieten van de uitstekende Belgische bieren en de heerlijke streekgerechten.

Kortrijk accommodaties

Er zijn al vele reizigers u voor gegaan naar Kortrijk. Deze reizigers hebben voor u hun mening achter gelaten over de accommodatie waar zij verbleven. Zo kunt u gemakkelijk zien welke hotels in Kortrijk geschikt zijn voor u. U vindt gemakkelijk een hotel in Kortrijk met gezellige kamers die geschikt zijn voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen of senioren. Daarnaast biedt Stopover ook de mogelijkheid om gericht te zoeken. Via de zoekmachine kunt u zoeken naar een geschikte kamer met internetverbinding of met parkeergelegenheid.

Zoeken & boeken hotels Kortrijk

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Kortrijk boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover