Stopover.nl

Hotel Luik

Luik

Luik wordt vaak bezocht als tussenstop voor reizigers die verder naar het zuiden reizen. Maar Luik is een mooie stad opzich. De stad heeft een aantal mooie bezienswaardigheden die het verleden van deze stad representeren. Prachtige kerken (Sint-Pauluskathedraal, Sint-Bartholomeuskerk) en verschillende museu laten een interessant verleden zien.

Luik ligt direct aan de Maas, slechts 30 kilometer van Maastricht. Aan de rand van de Maas wordt iedere zondag een markt georganiseerd. Hier word werkelijk alles verkocht wat maar denkbaar is. Daarnaast is het nieuwe perron Station Luik-Guillemins een indrukwekkend gebouw.

Luik accommodaties

Een hotel in Luik is via Stopover zo geboekt. Dankzij de zoekfunctie kunt u zoeken naar een accommodatie die aansluit bij uw wensen. Daarnaast staan er op deze site ook recensies van gasten die u voor zijn gegaan. Hier kunt u lezen wat zij van de hotels in Luik vonden en of deze hotels geschikt zijn voor bijvoorbeeld families met kinderen of senioren.

Zoeken & boeken hotels Luik

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Luik boeken.

Boeken vliegticket Luik

Voor uw vlucht naar Luik bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Luik vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover