Stopover.nl

Hotel Oostende

Oostende

Aan de kust van het Belgische Vlaanderen ligt de historische kustplaats Oostende. Het stadje is het hele jaar door een ideale bestemming voor een meerdaagse stedentrip. Op circa 250 kilometer afstand van Utrecht is het met de auto in een paar uurtjes te bereiken.

Vanuit de talrijke hotels in Oostende heeft u zee en strand altijd binnen handbereik. De mooie zandstranden trekken tijdens alle jaargetijden duizenden bezoekers aan.

Langs de kust ligt een schitterende 'Promenade' waar u vele uitstekende restaurants kunt vinden. Na het diner kunt u er voor kiezen een leuke wandeling richting de haven te maken. Hier ziet u talloze vissersboten, jachten en vrachtschepen in- en uitvaren.

Naast het strand en de haven kent Oostende nog meer bezienswaardigheden. Hoogtepunten zijn Themapark Earth Explorer, Fort Napoleon en de unieke Japanse Tuin. Voor cultuur en historie kunt u terecht in een tweetal musea.

Tijdens uw verblijf in Oostende kunt u de minder zonnige dagen ook besteden aan uitgebreid shoppen. In de Kapellestraat en Adolf Buylstraat vindt u een leuke mix van bekende warenhuizen en leuke boetiekjes.

Wie 's avonds nog voldoende energie over heeft kan zich in het nachtleven van Oostende storten. De vele cafés, clubs en discotheken bieden tot in de vroege uurtjes uitgaansplezier.

Oostende accommodaties

Er zijn al vele reizigers u voor gegaan naar Oostende. Deze reizigers hebben voor u hun mening achter gelaten over de accommodatie waar zij verbleven. Zo kunt u gemakkelijk zien welke hotels in Oostende geschikt zijn voor u. U vindt gemakkelijk een hotel met gezellige kamers die geschikt zijn voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen of senioren. Daarnaast biedt Stopover ook de mogelijkheid om gericht te zoeken. Via de zoekmachine kunt u zoeken naar een geschikte kamer met internetverbinding of met parkeergelegenheid.

Zoeken & boeken hotels Oostende

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Oostende boeken.

Boeken vliegticket Oostende

Voor uw vlucht naar Oostende bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Oostende vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover