Stopover.nl

Hotel Spa

Spa

Spa is een kleine stad in de Ardennen van Belgie. Toen men er achter kwam dat het water uit dit stadje een geneeskrachtige werking had, kreeg deze stad zijn bekendheid dankzij het kuuroord. Omdat het stadje zo bekend werd, is tegenwoordig een 'spa' ook wel bekend als een kuuroord.

Deze stad heeft 2 musea: het wasserijmuseum en het gemeentemuseum dat gevestigd is in het vroegere casinogebouw. In de omgeving van Spa ligt het bekend formule-1 circuit Spa Francorchamps.

Spa accommodaties

Er zijn al vele reizigers u voor gegaan naar Spa. Deze reizigers hebben voor u hun mening achter gelaten over de accommodatie waar zij verbleven. Zo kunt u gemakkelijk zien welke hotels in Spa geschikt zijn voor u. U vindt gemakkelijk een hotel in Spa met gezellige kamers die geschikt zijn voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen of senioren. Daarnaast biedt Stopover ook de mogelijkheid om gericht te zoeken. Via de zoekmachine kunt u zoeken naar een geschikte kamer met internetverbinding of met parkeergelegenheid.

Zoeken & boeken hotels Spa

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Spa boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover