Stopover.nl

Hotels Mostar

Mostar

Mostar is bekend vanwege de oude brug tussen het Kroatische en Islamitische gedeelte van het Bosnische plaatsje. Tijdens de balkanoorlog werd de eeuwenoude brug over de Neterva verwoest. Met steun van de internationale gemeenschap is het UNESCO-monument inmiddels hersteld.

In Mostar kunt u overnachten in het unieke Muslibegovic Huis. Dit nationaal monument doet dienst als zowel museum en hotel. Vanuit deze gastvrije accomodatie wandelt u in enkele minuten naar het oude centrum (Stari Most) van Mostar.

Mostar accommodaties

Een verblijf in Mostar brengt voor veel reizigers de nodige voorbereiding mee. Zeker wanneer u zelf een accomodatie moet regelen is een ontspannen aankomst van groot belang. Gelukkig gingen vele reizigers u reeds voor naar het bijzondere Bosnische plaatsje. Veel hotelgasten hebben de moeite genomen een beoordeling van hun hotelovernachtingen achter te laten. Zo kunt u eenvoudig een leuk hotel in Mostar vinden. U kunt ook kijken wat families met kinderen, jonge stellen of senioren van de hotels vinden. Op basis van diverse hotelfaciliteiten is het mogelijk een detailleerde zoekopdracht uit te voeren. Zo vindt u snel gezellige hotels met familiekamers, rookvrije kamers of een uitstekende internetverbinding.

Zoeken & boeken hotels Mostar

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Mostar boeken.

Boeken vliegticket Mostar

Voor uw vlucht naar Mostar bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Mostar vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover