Stopover.nl

Hotel Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Zoekt u een hotel in Rio de Janeiro? Stopover.nl heeft voor u alvast een selectie van de beste hotels in de Braziliaanse wereldstad gemaakt. Rio is één van de spectaculairste steden ter wereld. Een verblijf in de stad is een kennismaking met de enorme diversiteit van Brazilië. Vanuit uw accommodatie kunt u op een ontspannen manier de stad verkennen. Naast de wereldberoemde stranden bij de wijken Copacabana en Ipanema zijn er meer bezienswaardigheden die u niet mag missen. Vanaf hét letterlijke toeristisch hoogtepunt van Rio de Janeiro, de Corcovadoberg, heeft u een magnifiek uitzicht over de miljoenenstad. Vanaf dit punt ziet u de stranden van de stad en een andere bezienswaardigheid, het Suikerbrood, liggen. Laatstgenoemde is een berg die u via een kabelbaantje kunt bereiken. De reis in de kabelbaancabine biedt een uniek uitzicht op de stad en haar omgeving.

Rio de Janeiro staat onder andere bekend om het uitbundige carnaval dat er ieder jaar wordt gevierd. Lange optochten met veel kleur en overal verklede mensen. Het hoogtepunt van dit feest is de lange optocht door Avenida Rio Branco. Daarnaast staan de voetballers uit deze stad bekend in de hele wereld.

Tot slot moet het belangrijkste beeld van Rio de Janeiro genoemd worden: Cristo Redentor (Christus de Verlosser). Een beeld van bijna 40 meter hoog, dat gebouwd is op de berg Corcovado.

Rio de Janeiro accommodaties

Een vakantie in Rio de Janeiro brengt voor veel reizigers de nodige voorbereiding mee. Zeker wanneer u zelf een accomodatie moet boeken is een ontspannen aankomst van groot belang. Gelukkig gingen duizenden reizigers u reeds voor naar diverse Braziliaanse bestemmingen, waaronder de wereldstad Rio de Janeiro. Veel hotelgasten hebben de moeite genomen een beoordeling van hun hotel achter te laten. Zo kunt u eenvoudig de beste hotels in Brazilië vinden. Op basis van diverse hotelfaciliteiten is het mogelijk een detailleerde zoekopdracht uit te voeren. Zo vindt u snel gezellige hotels met familiekamers, rookvrije kamers of een uitstekende internetverbinding in Rio de Janeiro.

Zoeken & boeken hotels Rio de Janeiro

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Rio de Janeiro boeken.

Boeken vliegticket Rio de Janeiro

Voor uw vlucht naar Rio de Janeiro bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Rio de Janeiro vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover