Stopover.nl

Hotel Nesebur

Nesebur

Nabij de drukke stranden van Sunny Beach ligt het romantische Nesebur (Nessebar). Naast een leuk strand beschikt het stadje over talrijke historische bezienswaardigheden, uitstekende restaurants en hippe uitgaansgelegenheden.

Nesebur is een van de oudste stadjes van Bulgarije. Daarom zie je als je door dit stadje loopt, mooie oude architectuur en archeologie. Er staan nog Middeleeuwse kerken, die nog in een goede staat zijn.

Nesebur accommodaties

Een hotel kiezen in Bulgarije, word gemakkelijker dankzij de verschillende opties van Stopover. Verschillende voorgaande reizigers hebben hun recensie achter gelaten. U kunt lezen of een hotel in Nesebur geschikt is voor families met kinderen of juist senioren. Daarnaast kunt u ook geavanceerd zoeken op hotels in Nesebur met de zoekfunctie. U kunt hier accommodaties selecteren op bijvoorbeeld een rookruimte of draadlozen internetverbinding.

Op slecht enkele kilometers ligt de plaats Sunny Beach, een stadje met mooie stranden en een vele uitgaansgelegenheden.

Zoeken & boeken hotels Nesebur

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Nesebur boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover