Stopover.nl

Hotel Sandanski

Sandanski

Sandanski ligt op een afstand van ongeveer 75 kilometer van Blagoevgrad, een populair kuurroord met uitstekende faciliteiten in Bulgarije. De afstand tot de hoofdstad Sofia.

Behalve Blagoevrad staat ook Sandanski onder andere bekend om het Spa resort. De belangrijkste reden is het water uit Sandanski dat bekend staat om haar goede kwaliteit. Het water dat een temperatuur heeft tussen de 33 en 83 graden is perfect om te drinken of in te baden. De verschillende hotels en resorts in deze stad maken het bezoek aan deze stad uiterst relaxed.

In de stad vind je ook een interessant archeologisch museum. Een natuurfan vind op ongeveer 20 kilometer afstand het nationale reservaat 'Slavianka'. Er is dus voor ieder wat wils in deze stad.

Sandanski accommodaties

Zoals al eerder gezegd vind je in deze stad, Sandinski, heerlijke hotels en resorts. Om gemakkelijk een keuze te maken uit een van deze hotels hebben wij ze vast voor u op een rijtje gezet. Daarnaast zijn er nog twee andere opties om uw keuze gemakkelijker te maken: dankzij recensies van eerdere gasten kunt u lezen welk hotel in Sandanski geschikt is voor bijvoorbeeld gezinnen, jongeren of senioren. Daarnaast biedt de uitgebreide zoekfunctie u de mogelijkheid om de uitkomsten aan te passen aan uw wensen.

Zoeken & boeken hotels Sandanski

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Sandanski boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover