Stopover.nl

Hotel Shiroka Luka

Shiroka Luka

Shirokan Laka staat bekend om haar rozekleurige huizen die gebouwd zijn langs de rivier. Daarnaast staat dit kleine stadje ook bekend om het muziekinstrument dat ze daar bespelen: de kaba gaida, een Bulgaars type van de doeldelzak.

Shiroka Luka is een perfecte stad als je bouwkunde houd. Je vind hier maar liefst 110 culturele monumenten. Een belangrijk deel wordt ingenomen door de typische huisjes van Shiroka Luka. Behalve deze huisjes is een van de meest indrukwekkende gebouwen van de stad de Sgurov Konak, tegenwoordig een museum en de kerk Our Lady's Assumption.

Shiroka Luka accommodaties

De mooiste hotels in Shiroka Luka zijn via Stopover te boeken naar Bulgarije. Kijk snel bij de recensies die voorgaande reizigers hebben achter gelaten. Zo kunt u gemakkelijk kijken wat anderen vonden van deze accommodaties voor bijvoorbeeld families met kinderen, jonge stellen, backpackers of senioren. Daarnaast biedt de zoekfunctie nog een extra optie om te zoeken naar het hotel in Shiroka Luka dat het beste bij uw wensen past. Zo vind en boekt u de ideale vakantie.

Zoeken & boeken hotels Shiroka Luka

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Shiroka Luka boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover