Stopover.nl

Hotel Sofia

Sofia

De Bulgaarse hoofdstad Sofia is absoluut een aanrader voor een meerdaagse stedentrip. Stedenbouwkundig is het een unieke stad. Zo ligt er een rontonde om de eeuwenoude Sveti Petka Samarddzijska-kerk en staat de Stevi Georgi-kerk tegenwoordig op de de binnenplaats van het Sheraton Hotel.

Wie zich wil verdiepen in de historie van Bulgarije is een bezoek aan het Nationaal Historisch Museum een must. De collectie bestaat uit oude goud- en zilverschatten en veel herinneringen aan de Ottomaanse bezetting.

Ook op het gebied van uitgaan en shoppen is Sofia een interessante bestemming. De betaalbare restaurants, winkeltjes en bars bieden westerse toeristen bijzonder veel waar voor hun geld. Wanneer u de lokale sfeer wil proeven is een bezoek aan de Nai club zeker de moeite waard. Hier draait men tot in de vroege uurtjes de populaire chalga muziek.

Sofia accommodaties

De mooiste hotels zijn via Stopover te boeken naar Sofia, Bulgarije. Kijk snel bij de recensies die voorgaande reizigers hebben achter gelaten. Zo kunt u gemakkelijk kijken wat anderen vonden van deze accommodaties voor bijvoorbeeld families met kinderen, jonge stellen, backpackers of senioren. Daarnaast biedt de zoekfunctie nog een extra optie om te zoeken naar het hotel in Sofia dat het beste bij uw wensen past. Zo vind en boekt u de ideale vakantie.

Zoeken & boeken hotels Sofia

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Sofia boeken.

Boeken vliegticket Sofia

Voor uw vlucht naar Sofia bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Sofia vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover