Stopover.nl

Hotel Sozopol

Sozopol

Sozopol is één van de voornaamste Bulgaarse vissershavens. Het plaatsje (7000 inwoners) is van grote historische waarde. Een wandeling door het historische stadscentrum is een kennismaking met eeuwenoude architectuur, schitterende parken en een heerlijk strand.

Liefhebbers van religieuze bouwwerken zullen een bezoek aan de Sveti Bogoroditsa absoluut waarderen. Deze oude kerk is zonder twijfel de mooiste van Sozopol. Ook de zandstenen Kapen van Sveti Zossim en de kerk van St. Kiril en St. Metodi zijn interessante bezienswaardigheden.

In Sozopol vindt u een aantal uitstekende hotels. Via onze website kunt u uw overnachtingen eenvoudig online reserveren. Betalen doet u pas bij het inchecken. Houdt er wel rekening mee dat de hotels tijdens de zomermaanden vroegtijdig volgeboekt kunnen zijn.

Sozopol accommodaties

Bent u op zoek naar een hotel in Sozopol dat precies bij uw wensen past? Kies dan een van de hotels van Stopover. Via de geavanceerde zoekopties, kunt u zoeken op accommodaties die hebben wat u zoekt. Daarnaast hebben verschillende reizigers een recensie achter gelaten over het hotel waar zij verbleven. In deze recensies kunt u lezen of het hotel in Sozopol dat u aanspreekt ook aan anders verwachtingen voldoet.

Zoeken & boeken hotels Sozopol

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Sozopol boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover