Stopover.nl

Hotel Troyan

Troyan

Troyan is een leuke plaats in het bergachtige gebied van Bulgarije. Het is bekend vanwege de diverse ambachten die de streek rijk is. In het Vakwerk museum vindt u dan ook alles over het tradionele vakwerk in deze regio.

15 augustes is een echte feestdag in Troyan, mensen vanuit het hele land komen hier feest vieren en om het icoon Mary, met drie zilveren handen.

Troyan ligt op ongeveer 160 kilometer afstand van Sofia, de hoofdstad van Bulgarije

Troyan accommodaties

Een bezoek aan dit land is een prachtige ervaring dat zonder enige stress hoort te verlopen. Daarom maakt Stopover het gemakkelijk voor u om een hotel in Troyan uit te zoeken. Wij hebben voor u de beste hotels van de stad geselecteerd. Dankzij de uitgebreide zoekfunctie kunt u aangeven welke wensen u heeft voor een accommodatie. Daarnaast hebben vakantiegangers die u voor zijn gegaan een reactie over verschillende hotels in Troyan achter gelaten. U kunt hier bijvoorbeeld lezen of de kamers van de hotels geschikt zijn voor jongeren of juist families met kinderen. Boek nuuw vakantie naar Troyan via Stopover.nl!

Zoeken & boeken hotels Troyan

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Troyan boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover