Stopover.nl

Hotel Vlas

Vlas

Vlas is een klein stadje aan de Zwarte Zee. Met een kilometer lang strand, is hier uitstekend zonnebaden en zwemmen. Ook is er aan de oostkant van de stad een lokale vissershaven. Wij hebben voor u alvast een selectie van comfortabele accomodaties in Sveti Vlas en directe omgeving gemaakt.

Bijkomend voordeel is, dat dit stadje zeer geschikt is voor mensen met astma of andere longproblemen. Omdat deze stad tussen bergen en water ligt, ontstaat er een zeer schone lucht.

Ben je op zoek naar een gezellige boulevard, met leuke bars en discotheken, bezoek dan het plaatsje Sunny Beach, dat op slechts 4 kilometer afstand ligt. En op 9 kilometer afstand van Vlas ligt het klassieke stadje Nesebur

Vlas accommodaties

Boek snel een hotel in Vlas dat aan al uw wensen voldoet. Via de zoekfunctie kunt u aangeven wat u belangrijk vind aan uw hotel. Daarnaast hebben voorgaande reizigers een recensie achter gelaten op onze website. Hier kunt u onder andere lezen of een accommodatie geschikt is voor families met kinderen of senioren.

Zoeken & boeken hotels Vlas

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Vlas boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover