Stopover.nl

Hotel Ottowa

Hotel Ottowa

Ottawa is de hoofdstad van Canada. Deze stad ligt op de grens tussen het franstalige Quebec en het Engelstalige Ontario. Een echte bezienswaardigheid in deze stad zijn de parlementsgebouwen. Dit zijn prachtige, indrukwekkende gebouwen in neo-gotische stijl.

In Ottawa vind je ook ieder jaar iets Nederlands terug: ieder jaar in mei organiseert de stad het Tulip Festival. De geschiedenis van de festival ligt bij Koningin Juliana, zij schonk in 1945 tulpen aan de stad, als blijk van dank voor de gastvrijheid tijdens de tweede wereldoorlog. Sinds dat jaar, stuurt de koninklijke familie uit Nederland ieder jaar tulpen naar deze stad.. Ottawa Bluesfest is een ander groot festival in Ottawa dat ieder jaar in juli wordt gehouden.

Museumbezoekers zijn in deze stad op de goede plek. Ottawa kent vele verschillende musea, met een verschillend aanbod, zoals kunst, fotografie en nationale geschiedenis

Hotels Ottowa

Een goede keuze maken voor een hotel in Canada kan nog wel eens stress met zich mee brengen. Om dit te voorkomen en u goed voor te bereiden op uw vakantie, heeft Stopover voor u alle beschikbare hotels in Ottowa op een rijtje gezet. Dankzij de geavanceerde zoekoptie kunt u aangeven wat uw wensen zijn voor een hotel in Ottowa. Zo weet u zeker dat het gekozen hotel aan uw voorwaarden voldoet, zoals een rookvrije kamers of een hotel met draadloze internetverbinding. Reizigers die u voor zijn gegaan, hebben een recensie over hun accommodatie achtergelaten. Hier kunt u lezen of een hotel geschikt is voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen of jongeren. Boek nu snel uw vakantie via Stopover.nl

Zoeken & boeken hotels Ottowa

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Ottowa boeken.

Boeken vliegticket Ottowa

Voor uw vlucht naar Ottowa bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Ottowa vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover