Stopover.nl

Hotel Toronto

Hotel Toronto

Toronto is de grootste stad van Canada en er is genoeg te beleven. De belangrijkste toeristentrekker van de stad is de CN-tower (=Canadeze Nationale Toren). De toren was, met haar 553 meter hoogte, tot 2007 het hoogste gebouw van de wereld. Deze toren is officieel een zendmast, maar dient ook als facilieit voor toeristen. In de uitbouw, op ongeveer 350 meter hoogte is van alles te doen. Er bevindt zich onder andere een restaurant. Dit is natuurlijk de ideale gelegenheid om te eten, met een prachtig uitzicht over de hele stad.

Voor de nationale geschiedenis van Canada ga je naar het Royal Ontario Museum.

Natuurlijk kan je in deze grote stad ook uitgebreid winkelen. In het centrum (Distillery District) vindt je veel boetiekjes, winkeltjes, restaurants en galerijen. Ook vind je in dit district een een groot theater.

Hotels Toronto

Om in een dergelijke grote stad als Toronto het ideale hotel te vinden kan een grote klus zijn. Om de keuze voor een hotel wat gemakkelijker te maken, hebben wij alle hotels in Toronto voor u op een rijtje gezet. Daarnaast kunt u bij de zoekopties aangeven welke wensen u heeft voor uw accommodatie. Tot slot hebben ook vakantiegangers die u voor zijn gegaan gevraagd een reactie over de hotels achter te laten. Zo kunt u lezen welke hotels geschikt zijn voor families met kinderen of jongeren. U vindt de beste en meest geschikte hotels gemakkelijk bij Stopover!

Zoeken & boeken hotels Toronto

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Toronto boeken.

Boeken vliegticket Toronto

Voor uw vlucht naar Toronto bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Toronto vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover