Stopover.nl

Hotel Beijing

Beijing

Beijing, ook Peking genoemd, is de hoofdstad van China. Wanneer u op vakantie gaan naar Beijing kan een bezoek aan de Chinese Muur, een van de zeven wereldwonderen, natuurlijk niet ontbreken. Er zijn verschillende plaatsen waar je kan beginnen aan een wandeling. De ene plaats toeristischer dan de andere. Badaling is een van de meest toeristische plekken van de muur, Huanghuangeng daarentegen is een rustige en nog niet gerestaureeerde plaats. Ook is het plein van de Hemelse Vrede (het grootste plein van de wereld) een bezoekje waard, waar verschillende protesten werden gehouden. Ook staan er vele prachtige gebouwen in deze stad, onder andere het mooie Zomerpaleis en prachtige tempels, zoals de Tempel van de Hemel. Vele van deze gebouwen staan op de Werelderfgoedlijst.

In de zomer van 2008, vinden in China, Beijing, de Olympische Zomerspelen 2008 plaats. Dit zorgt voor steeds meer toerisme in China. Al in 2001 was bekend dat de zomerspelen in Beijing worden gehouden. Sindsdien is de stad volop bezig, om er voor te zorgen dat de stad er zo goed mogelijk uitziet voor de Spelen. Er is onder andere een nieuwe zwembad gebouwd: The cube met verbeterde technieken.

Deze stad is dus absoluut een bezoek waard, voor na of tijdens de Olympische Spelen. Bent u helemaal onder de indruk van deze stad, neem dan ook eens een kijkje op de site over Shanghai, een andere grote Chinese stad.

Beijing accommodaties

In zo'n grote stad is het gemakkelijk om door de bomen het bos niet meer zien. Een hotel boeken in Beijing kan dan een lastige opgave zijn. Op Stopover kan je het meest geschikte hotel in Beijing vinden. Alle hotels van Beijing staan overzichtelijk op de site. Daarnaast hebben reizigers die u al voor zijn gegaan, een recensie achter gelaten. U kunt dan op een gemakkelijke manier zoeken naar een hotel die past bij uw wensen. Daarnaast kunt u ook een geschikte accommodatie zoeken via de geavanceerde zoekopties. Hier kunt u kiezen voor speciale hotelfaciliteiten, zoals zwembad of draadloze internetverbinding.

Zoeken & boeken hotels Beijing

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Beijing boeken.

Boeken vliegticket Beijing

Voor uw vlucht naar Beijing bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Beijing vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover