Stopover.nl

Hotel Ayia Napa

Hotel Ayia Napa

Vroeger was Ayia Napa (of Agia Napa) een dorp dat bekend stond om de visserij. Nu is Ayia Napia een bekend vakantieadres. Een prima locatie voor een strandvakantie. Je vindt hier verschillende zandstranden en een helder blauwe zee, waar je overdag heerlijk kan verblijven. 's Nachts hoef je ook zeker niet stil te zitten, want Ayia Napa heeft een druk gezellig nachtleven, met voldoende keuze voor een leuke avond. Er zijn meer dan 20 verschillende barretjes en discotheken, met ieder een eigen thema. Vanwege het gezellige uitgaansleven dat steeds bekender wordt dankzij onder andere bekende DJ's die er optreden, wordt Ayia Napa steeds vaker het 'tweede Ibiza' genoemd.

Ayia Napa is een echte strandvakantie bestemming. Wanneer je meer wilt zien van de cultuur van Cyprus is een excursie naar de hoofdstad de moeite waard. In tegenstelling tot Ayia Napa, waar in een korte tijd alles is verbouwd tot vakantieoord, zijn in Lefkosia veel oude gebouwen en huizen bewaard gebleven. Op het eiland zijn daarom verschillende excursies te boeken of kan je een auto huren naar Lefkosia. Ook is het mogelijk een hotel te boeken in Lefkosia via Stopover.nl

Hotels Ayia Napa

Op zoek naar een hotel in Ayia Napa (Agia Napa)? Stopover heeft u voor alle beschikbare hotels in Ayia Napa op een rijtje gezet. Dankzij de zoekfunctie kunt u aangeven aan welke eisen de accommodatie moet voldoen. Daarnaast hebben voorgaande hotelgasten voor u een recensie achter gelaten. Zij geven hun mening over het hotel waar zij verbleven in Ayia Napa en of het geschikt is voor bijvoorbeeld jongeren, families met kinderen of senioren. Boek nu snel uw vakantie naar Ayia Napa, Cyprus, bij Stopover.nl.

Zoeken & boeken hotels Ayia Napa

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Ayia Napa boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover