Stopover.nl

Hotel Episkopi

Hotel Episkopi

Episkopi ligt op een afstand van 14 kilometer van Limassol, de tweede stad van Cyprus met een gezellige en ontspannen Mediterraanse sfeer. En 40 kilometer de andere kant op ligt de karakteristieke stad Paphos.

Episkopi is een klein stadje aan de kust van Cyprus. Het stadje kenmerkt zich door traditionele huizen, veel groen, een vallei en aan de andere kant de kust. Episkopi heeft nog geen 1.000 inwoners, die zich voornamelijk bezig houden met het produceren van olijfolie.

Hotels Episkopi

Een hotel in Episkopi is bij Stopover.nl zo geboekt. Met de zoekfunctie kunt u aangeven aan welke wensen uw hotel moet voldoen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een hotel met parkeergelegenheid of dicht bij het centrum of vliegveld. Daarnaast kunt u reacties lezen van voorgaande reizigers. Zij hebben een recensie achter gelaten over de hotels waar zijn verbleven in Episkopi. Of hun accommodatie in Episkopi geschikt is voor rondreizigers of juist families met kinderen. Boek nu snel uw vakantie naar Episkopi bij Stopover.nl.

Zoeken & boeken hotels Episkopi

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Episkopi boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover