Stopover.nl

Hotel Kalavasos

Hotel Kalavasos

Kalavasos is een opkomend stadje in de buurt van Larnaca. De stad is populair vanwege de schoonheid van de stad en de archeologische kenmerken van de stad.

Je vindt hier een verschillende oude kerken en een Turkse moskee. Verder telt de Kalavasos 5 koper-mijnen. In deze mijnen wordt op dit moment niet meer gewerkt. Wel heeft de burgemeester van Kalavasos het plan de mijnen te openen voor publiek. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe er vroeger werd gewerkt in dergelijke mijnen.

Hotels Kalavasos

Een hotel in Kalavasos is bij Stopover.nl zo geboekt. Met de zoekfunctie kunt u aangeven aan welke wensen uw hotel moet voldoen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een hotel met parkeergelegenheid of dicht bij het centrum of vliegveld. Daarnaast kunt u reacties lezen van voorgaande reizigers. Zij hebben een recensie achter gelaten over de hotels waar zijn verbleven in Kalavasos. Of hun accommodatie in Kalavasos geschikt is voor rondreizigers of juist families met kinderen. Boek nu snel uw vakantie naar Kalavasos bij Stopover.nl.

Zoeken & boeken hotels Kalavasos

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Kalavasos boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover