Stopover.nl

Hotel Larnarca

Hotel Larnarca

Een leuk hotel in Larnaca boekt u eenvoudig bij Stopover.nl. In deze Cypriotische stad vindt u een heerlijke mix van eeuwenoude historie en moderne ontwikkeling. Het is een ideale uitvalsbasis voor uw verdere verkenning van Cyprus.

In het relaxte Larnaca vindt u de restanten van de oude stad Kition. Het was de geboorteplaats van de filosoof Zenon. Door deze overvloed aan interessante historie voelt een verblijf in Larnaca al gauw een beetje mystiek. De talloze musea en historische bezienswaardigheden voeden dit gevoel continu.

Het bekijken van de vele attracties maakt natuurlijk hongerig. In de pittoreske stad kunt u gelukkig uitstekend dineren of rustig een drankje drinken op de vele terrasjes. Maak ook eens kennis met de plaatselijk gastronomie. De Cyprioten zijn meesters in het bereiden van de heerlijkste visgerechten.

Hoe luxe uw hotel ook is, er is meer te zien op het eiland. Door een auto te huren heeft u de vrijheid het schitterende Cyprus volgens uw eigen schema te verkennen. Hoogtepunt is het indrukwekkende Stavrovouni-klooster. Helaas is dit religieuze bouwwerk niet toegankelijk voor vrouwen. Anders leuke attracties zijn Choirocoitia en de Angeloktisti-kerk.

Toch komen de meeste toeristen naar Cyprus voor zon, zee en strand. Verspreid over het eiland vindt u talloze mooie strandjes en baaien waar u heerlijk kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Hotels Larnarca

Bij Stopover vindt u uw ideale hotel in Larnarca, snel en gemakkelijk. Vele reizigers zijn u al voorgegaan. Velen van hen hebben de moeite genomen om een recensie over het hotel achter gelaten. U leest hier of het hotel in Larnaca geschikt is voor bijvoorbeeld families met kinderen of jongeren. Dankzij de zoekmachine op de website kunt u een hotel zoeken die aan uw wensen voldoet. U kunt hier aangeven of u op zoek bent naar een hotel met parkeergelegenheid of een rookvrije kamer.

Interesse in andere steden van Cyprus? Bezoek ook de bruisende hoofdstad Necosia.

Zoeken & boeken hotels Larnaca

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Larnaca boeken.

Boeken vliegticket Larnaca

Voor uw vlucht naar Larnaca bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Larnaca vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover