Stopover.nl

Hotel Lefkosia

Hotel Lefkosia

Wanneer u op vakantie bent in Cyprus, kan een bezoek aan de hoofdstad Lefkosia niet ontbreken. Lefkosia staat beter bekend onder de naam Nicosia. De stad heeft een oude binnenstad, die wordt gekenmerkt door de oude stadsmuren, in een stervorm, die de vele straatjes, monumenten, winkels en barretjes omsluiten. Tijdens een stadwandeling is er genoeg te zien. De smalle straatjes met oude huizen doen denken aan vroeger.

Wie van winkelen houdt kan ook zeker terecht in Lefkosia. De hoofdstraten van de stad Lidra St. en Onasgorou St. zijn zeker de moeite waard.

Een bezoek aan een van de musea kan ook niet ontbreken. Er zijn verschillende musea te vinden in de stad, met onder andere een muntenverzameling, juwelen, kunst en een historisch museum.

Tot slot zijn er een aantal bezienswaardigheden die je gezien moet hebben. Een daarvan is de Green Line. Dit is de scheidingslijn tussen het Turkse en Cypriotische deel van de stad en wordt bewaakt door de Verenigde Naties. Een bezoek aan Lefkosia (of Nicosia) zal je zeker niet vervelen, boek daarom snel een hotel via Stopover.nl

Hotels Lefkosia

Op zoek naar een hotel in Lefkosia (Nicosia)? Stopover heeft u voor alle beschikbare hotels in Lefkosia op een rijtje gezet. Dankzij de zoekfunctie kunt u aangeven aan welke eisen de accommodatie moet voldoen. Daarnaast hebben voorgaande hotelgasten voor u een recensie achter gelaten. Zij geven hun mening over het hotel waar zij verbleven in Lefkosia en of het geschikt is voor bijvoorbeeld jongeren, families met kinderen of senioren. Boek nu snel uw vakantie naar Lefkosia, Cyprus, bij Stopover.nl.

Zoeken & boeken hotels Lefkosia

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Lefkosia boeken.

Boeken vliegticket Lefkosia

Voor uw vlucht naar Lefkosia bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Lefkosia vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover