Stopover.nl

Hotel Limassol

Hotel Limassol

Een hotel in Limassol (Lemesos) boekt u eenvoudig met Stopover.nl. Limassol is de tweede stad van Cyprus en kent een rijke historie, cultuur en ontspannen Mediterraanse sfeer. Een bezoek aan deze stad is ook een kennismaking met diverse archeologische vindplaatsen en de levendige vissershaven. Via onze website kunt u hotels vinden in de nabijheid van deze interessante attracties.

Limassol is gedurende het hele jaar een dynamische bestemming. Leuke culturele festivals, boeiende musea en uitgebreide winkelmogelijkheden maken de stad voor elke vorm van vrijetijdsbesteding geschikt. Wijnliefhebbers zullen Limassol ook zeker weten te waarderen. In de directe omgeving van de stad kunt u wijngaarden bezoeken en natuurlijk een aantal flesjes kopen.

Wie 's avonds nog door wil zetten kan terecht in het bruisende uitgaansleven van Limassol. De uitstekende restaurants en hippe bars bieden een leuke diversiteit aan uitgaansgenot.

Hotels Limassol

Bij Stopover vindt u uw ideale hotel in Limassol snel en gemakkelijk. Vele reizigers zijn u al voorgegaan. Velen van hen hebben de moeite genomen om een recensie over het hotel achter gelaten. U leest hier of het hotel in Limassol geschikt is voor bijvoorbeeld families met kinderen of jongeren. Dankzij de zoekmachine op de website kunt u een hotel zoeken die aan uw wensen voldoet. U kunt hier aangeven of u op zoek bent naar een hotel met parkeergelegenheid of een rookvrije kamer.

Interesse in andere steden van Cyprus? Bezoek ook de bruisende hoofdstad Necosia.

Zoeken & boeken hotels Limassol

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Limassol boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover