Stopover.nl

Hotel Nicosia

Hotel Nicosia

Wanneer u op vakantie bent in Cyprus, kan een bezoek aan de hoofdstad Nicosia niet ontbreken. Nicosia staat ook bekend onder de naam Lefkosia. De stad heeft een oude binnenstad, die wordt gekenmerkt door de oude stadsmuren, in een stervorm, die de vele straatjes, monumenten, winkels en barretjes omsluiten. Tijdens een stadwandeling is er genoeg te zien. De smalle straatjes met oude huizen doen denken aan vroeger.

Wie van winkelen houdt kan ook zeker terecht in Nicosia. De hoofdstraten van de stad Lidra St. en Onasgorou St. zijn zeker de moeite waard.

Een bezoek aan een van de musea kan ook niet ontbreken. Er zijn verschillende musea te vinden in de stad, met onder andere een muntenverzameling, juwelen, kunst en een historisch museum.

Tot slot zijn er een aantal bezienswaardigheden die je gezien moet hebben. Een daarvan is de Green Line. Dit is de scheidingslijn tussen het Turkse en Cypriotische deel van de stad en wordt bewaakt door de Verenigde Naties. Een bezoek aan Nicosia zal je zeker niet vervelen, boek daarom snel een hotel via Stopover.nl

Hotels Nicosia

Op zoek naar een hotel in Nicosia? Stopover heeft u voor alle beschikbare hotels in Nicosia op een rijtje gezet. Dankzij de zoekfunctie kunt u aangeven aan welke eisen de accommodatie moet voldoen. Daarnaast hebben voorgaande hotelgasten voor u een recensie achter gelaten. Zij geven hun mening over het hotel waar zij verbleven in Nicosia en of het geschikt is voor bijvoorbeeld jongeren, families met kinderen of senioren. Boek nu snel uw vakantie naar Nicosia, Cyprus, bij Stopover.nl.

Zoeken & boeken hotels Nicosia

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Nicosia boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover