Stopover.nl

Hotel Paphos

Hotel Paphos

Boek nu een hotel in Paphos en betaal pas bij aankomst. Paphos is één van de mooiste en karakteristieke steden op het boeiende Cyprus. Meer dan 2000 jaar beschaving en cultuur hebben bijzonder veel historische sporen achtergelaten.

Het romantische havenplaatsje Papoh was vroeger de hoofdstad van Cyprus. De historie van de stad staat bol van mysteries en mythen. Voor een eeuwenoude legende houdt den godin van de schoonheid (Aphrodite) Paphos nog altijd in haar greep. De waardheid is dat het stadje inderdaad schitterend is.

Hoogtepunt van Paphos is het Byzantijnse Fort. Ooit beschermde dit bouwwerk de haven van de stad tegen diverse aggressors uit de regio. Tegenwoordig is de kustlijn een perfect lokatie voor zon, zee en strand. Het is dat ook een zeer geliefde bestemming van westerlingen die kiezen voor een ontspannen strandvakantie.

Hotels Paphos

Bij Stopover vindt u uw ideale hotel in Paphos snel en gemakkelijk. Vele reizigers zijn u al voorgegaan. Velen van hen hebben de moeite genomen om een recensie over het hotel achter gelaten. U leest hier of het hotel in Paphos geschikt is voor bijvoorbeeld families met kinderen of jongeren. Dankzij de zoekmachine op de website kunt u een hotel zoeken die aan uw wensen voldoet. U kunt hier aangeven of u op zoek bent naar een hotel met parkeergelegenheid of een rookvrije kamer.

Interesse in andere steden van Cyprus? Bezoek ook de bruisende hoofdstad Necosia.

Zoeken & boeken hotels Paphos

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Paphos boeken.

Boeken vliegticket Paphos

Voor uw vlucht naar Paphos bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Paphos vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover