Stopover.nl

Hotel Protaras

Hotel Protaras

Protaras is een uitstekende vakantiebestemming. Je vindt hier lange witte stranden met een prachtige groen/blauwe heldere zee. Na een dagje aan het strand kan je terecht in een van de goede restaurants. Wil je toch meer de mensen op zoeken in de stad, dan heb je hier overdag leuke winkeltjes en 's avonds en 's nachts verschillende barretjes en discotheken.

Als je meer wilt tijdens je vakantie, breng je een bezoekje aan Cavo Greco, een park met meer dan 300 plantensoorten, waar je uitstekend kan wandelen of fietsen. Behalve dit park is de kustlijn ook geschikt om te wandelen of fietsen. De kustlijn is ongeveer 15 kilometer lang en loopt door het stadje Ayia Napa

Voor de sportieve vakantieganger is er ook genoeg keuze! Er zijn in Protaras mogelijkheden om te golf te spelen, fietsen/ mountainbiken, paardrijden, beachvolleyballen, squashen of bowlen.

Hotels Protaras

Bij Stopover vindt u uw ideale hotel in Protaras, snel en gemakkelijk. Vele reizigers zijn u al voorgegaan. Velen van hen hebben de moeite genomen om een recensie over het hotel achter gelaten. U leest hier of het hotel in Protaras geschikt is voor bijvoorbeeld families met kinderen of jongeren. Dankzij de zoekmachine op de website kunt u een hotel zoeken die aan uw wensen voldoet. U kunt hier aangeven of u op zoek bent naar een hotel met parkeergelegenheid of een rookvrije kamer.

Interesse in andere steden van Cyprus? Bezoek ook de bruisende hoofdstad Necosia.

Zoeken & boeken hotels Protaras

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Protaras boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover