Stopover.nl

Hotel Berlijn

Hotel Berlijn

Berlijn is langzamerhand de toonaangevende stad op gebied van moderne kunst en cultuur in Europa aan het worden. Een hotel in deze leuke stad boekt u eenvoudig zelf via Stopover.nl.

Berlijn is een ideale bestemming voor een meerdaagse stedentrip. De dynamische hoofdstad van Duitsland biedt naast talrijke bezienswaardigheden ook een zeer bruisend nachtleven. Stopover.nl heeft een selectie gemaakt van hotels in de nabijheid van de Berlijnse luchthavens en stedelijke attracties. Vanuit deze comfortabele accomodaties kunt u ontspannen de stad verkennen.

Sinds de val van de Berlijnse muur is de stad continu in beweging. In de verschillende wijken van Berlijn vindt u veel interessante straatjes. Het beroemde Charlottenburg is tegenwoordig het hippe modedistrict van de stad. Langs de Kurfürstendamm wachten in de designer boetiekjes de laatste collecties op modebewuste shoppers.

Tijdens uw verblijf in Berlijn mag een bezoek aan de imposante Brandenburger Tor niet ontbreken. Het bouwwerk is hét symbool van de Duitse hereniging. Ook Checkpoint Charlie, Potsdamer Platz en Unter den Linden zijn andere hoogtepunten van de stad.

Zoeken & boeken hotels Berlijn

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Berlijn boeken.

Boeken vliegticket Berlijn

Voor uw vlucht naar Berlijn bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Berlijn vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover