Stopover.nl

Hotel Cochem

Hotel Cochem

Cochem is een klein stadje van Duitsland, dat direct aan de Moezel ligt. De belangrijkste bezienswaardigheid van de stad is het bergslot. Dankzij verschillende bossen is het gebied prima geschikt om lange wandelingen of fietstochten te maken.

Wanneer je je vakantie door brengt in Cochem, is een bezoekje aan het Moselbad de moeite waard. Een groot recreatiecentrum waar van alles te doen is. Een groot saunacomplex, tennisbanen en minigolf. Daarnaast beschikt het centrum ook sinds enkele jaren over een groot zwemparadijs, met veel zwembaden en glijbanen

Gedurende het jaar vinden er in Cochum verschillende feesten plaats. Een van de hoogtepunten is de laatste week van augustus. Dan vind het Heiman- en Weinfest plaats, met onder andere een prachtige vuurwerkshow.

Hotels Cochem

Cochen beschikt over een groot aantal accommodaties. Verschillende hotels, appartement, campings en pensions bieden een plaats aan om te overnachten. Om een keuze maken uit dit aanbod, kunt u met de zoekopties uw hotel aanpassen aan uw wensen. Hier kunt u aangeven of u bijvoorbeeld een rookvrije kamer wilt, of een draadloze internetverbinding. Daarnaast hebben reizigers die u voor zijn gegaan hun reactie achter gelaten. Zij geven aan of de hotels geschikt zijn voor families met kinderen, jongeren of senioren.

Zoeken & boeken hotels Cochem

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Cochem boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover