Stopover.nl

Hotel Dusseldorf

Hotel Dusseldorf

Dusseldorf is de hoofdstad en de op vier na grootste stad van de Duitse deelstaat Noord Rijnland Westfalen. Een hotel in het prachtige Dusseldorf boekt u gemakkelijk via Stopover.nl.

Deze prachtige Duitse stad gelegen in het Westen van Duitsland, is altijd een belangrijk centrum voor de schilderkunst geweest. Stopover.nl heeft een groot aantal hotels voor u op een rij gezet in de nabijheid van verschillende interessante bezienswaardigheden in Dusselsdorf. In de verschillende musea, bijvoorbeeld het Aquazoo-Löbbecke-Museum, kunt u dan ook genieten van de prachtige werken van de verschillende Duitse kunstenaars, waaronder Markus Lüpertz, rector van de Kunstacademie Dusseldorf.

Wanneer u meer geïnteresseerd bent in bouwwerken, kunt u ook zeker uw hart ophalen in Dusseldorf, één van de drukste winkelstraten van Duitsland ligt namelijk in Dusseldorf. De Schadowstrasse staat bekend om haar stedebouwkundige karakter en exclusieve winkels. De Königsallee is hier een zeer goed voorbeeld van. Daarnaast zijn er in Dusseldorf verschillende burchten en kastelen te vinden, waaronder de ruïne van de Kaiserpfalz Kaiserswerth. Er zijn tevens veel kerken in Dusseldorf te vinden, voornamelijk katholieke kerken. Deze prachtige bouwwerken zijn door de hele stad te vinden.

Na het bekijken van alle mooie bouwwerken in Dusseldorf is het hoog tijd voor een bezoek aan de "längste Theke der Welt". Deze "langste bar van de wereld" bevindt zich in het centrum van Dusseldorf, in de wijk Altstadt. Hier vindt u het bovengegist bier 'Altbier' wat vooral in de omgeving van Dusseldorf gebrouwd wordt.

Liefhebbers van topsport kunnen in Dusseldorf wedstrijden van diverse clubs bezoeken. In Dusseldorf zijn verschillende sportverenigingen zeer actief, zo valt er te denken aan de voetbalclub Fortuna Dusseldorf, de basketbalclub Dusseldorf Magics en de tafeltennisclub Borussia Dusseldorf.

Door het hele jaar heen worden er verschillende evenementen georganiseerd in Dusseldorf. U kunt tijdens uw verblijf in Dusseldorf u geen moment vervelen.

Zoeken & boeken hotels Dusseldorf

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Dusseldorf boeken.

Boeken vliegticket Dusseldorf

Voor uw vlucht naar Dusseldorf bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Dusseldorf vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover