Stopover.nl

Hotel Munchen

Hotel Munchen

Een hotel in München boekt u eenvoudig via Stopover.nl. De hoofdstad van Beieren is een welvarende stad, gelegen in een schitterende omgeving. Het is de uitgelezen plaats om te genieten van de Duitse keuken en het overheerlijke bier.

Sportliefhebbers kunnen een bezoekje brengen een de Allianz Arena, de thuishaven van Bayern Munchen. Wie liever in de natuur is dan op de tribune van FC Hollywood kan een uitstapje maken naar de nabijgelegen Alpen. Hier kunt u uitstekend wandelen.

Tijdens uw verblijf in Munchen is een bezoek aan het betoverende Schloss Nymphenburg een absolute must. Het paleis geeft een mooi beeld van de welvaart die het gebied al eeuwen kent.

Vanuit uw hotel kunt u ook uitstapjes in de omgeving van de stad maken. Het natuurschoon van de Alpen lokt jaarlijks duizenden toeristen naar dit gebied.

Zoeken & boeken hotels Munchen

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Munchen boeken.

Boeken vliegticket Munchen

Voor uw vlucht naar Munchen bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Munchen vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover