Stopover.nl

Hotel Cannes

Cannes

Cannes France is a picturesque city located on French Riviera. Well known for the Cannes Film Festival that takes place each May, Cannes is also a very popular tourist destination in Europe Cannes is een pittoreske stad aan de Franse Riviera. Jaarlijks in mei vindt er het beroemde Cannes Film Festival plaats. Ook in andere maanden is de zonnige bestemming interessant voor een meerdaagse stedentrip. Naast het uitstekende klimaat vindt u in Cannes talrijke toeristische attracties, musea en uitgestrekte Mediterrane stranden. Toeristen en lokale bewoners besteden hun vrije tijd dan ook volop aan zeilen, zwemmen en zonnen.

Hotels Cannes

Uitstekende hotel vindt u nabij het strand, in het centrum van Cannes en aan de rand van de stad. Liefhebbers van boten hebben vanuit de hotels aan de stranden vaak een schitterend uitzicht op de yachten en zeilboten die in de uitgestrekte baai liggen. De bereikbaarheid is optimaal via het nabijgelegen Nice International Airport en de uitstekende treinverbindingen met steden als Parijs, Monte Carlo en andere.

Zoeken & boeken hotels Cannes

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Cannes boeken.

Boeken vliegticket Cannes

Voor uw vlucht naar Cannes bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Cannes vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover