Stopover.nl

Hotel Lyon

Lyon

Lyon's distinctive skyline is crammed full of landmarks and monuments. De skyline van Lyon bestaat uit talloze monumenten en bezienswaardigheden. Varierend van eeuwenoude bouwwerken tot moderne architectuur. In de stad vindt u schitterende fonteinen, Romeinse ruines en imposante muurschilderingen. Voornaamste bezienswaardigheid is de 19e-eeuwse Basilique Notre-Dame de Fourvière. Bestaande uit een mix van middeleeuwse, oosterse en neo-klassieke kenmerken is het een hoogtepunt voor liefhebbers van architectuur. Middelpunt van het Place des Terreaux is de 19e-eeuwse fontein van Frédéric-Auguste Bartholdi. De ontwerper van het New Yorkse 'Statue of Liberty' stond aan de basis van deze populaire pleisterplaats. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de Tour Metallique. De 80 meter hoge toren is het anwtoord van Lyon of the Eiffeltoren is Parijs.

Zoeken & boeken hotels Lyon

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Lyon boeken.

Boeken vliegticket Lyon

Voor uw vlucht naar Lyon bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Lyon vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover