Stopover.nl

Hotel Nice

Nice

Nice is door haar ligging van de Franse Riviera in de Provence-Alpes-Côte d'Azur gezegend met een uitstekend klimaat. De aangename weersomstandigheden hebben dan ook een aantrekkingskracht op toeristen uit de hele wereld. Toeristische hoogtepunten bestaan uit schitterende stranden, een prachtige boulevard, interessante musea en diverse monumenten. De diversiteit van Nice maakt het tot een geliefde bestemming voor een stedentrip. Talloze low-cost airlines bieden voordelige tickets naar de stad aan. Ook met de Franse TGV kunt u comfortabel naar deze zonnige bestemming reizen. Vanuit Nice kunt u diverse leuke dagtrips maken. Populair zijn een bezoek aan Monte Carlo (Monaco) en het kustplaatsje Antibes. Ook het nabijgelegen Cannes is een absolute aanrader. Tijdens het jaarlijkse filmfestival struikelt u er over de beroemdheden.

Zoeken & boeken hotels Nice

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Nice boeken.

Boeken vliegticket Nice

Voor uw vlucht naar Nice bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Nice vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover