Stopover.nl

Hotels Parijs

Parijs

Iedereen is gek op Parijs. Er zijn al talloze boekenplanken over de Franse hoofdstad geschreven. Wij beperken ons dan ook tot een aantal niet te missen bezienswaardigheden. Schitterende boulevards, gezellige cafes en mooie bouwwerken maken het tot een droombestemming van vele reizigers. Wat zijn de interessantste bezienswaardigheden van Parijs? Eigenlijk doet elke opsomming de diversiteit van de wereldstad tekort. Toch sommen we de bekende hoogtepunten nog even op: * De Notre Dame is een wereldberoemde kathedraal op een eiland in de Seine, de Ile de la Cité. * Het Quartier Latin met haar gezellige restaurantjes en Sorbonne. * Het Louvre, voor uitgebreide kunstcollecties. * De Champs-Elysées en Arc de Triomphe * De Eiffel Toren * Tour Montparnasse Tijdens een meerdaags verblijf in Parijs kunt u deze lijst bijna onbeperkt aanvullen.

Zoeken & boeken hotels Parijs

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Parijs boeken.

Boeken vliegticket Parijs

Voor uw vlucht naar Parijs bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Parijs vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover