Stopover.nl

Hotel Kulusuk

Hotel Kulusuk

Omdat de Denen het oorspronkelijke Qulusuk niet uit konden spreken hernoemden ze het eiland en de gelijknamige plaats Kulusuk. De luchthaven van Oost-Groenland is tevens de internationale luchthaven en gelegen op het eiland Kulusuk. Vanaf het vliegveld loopt u binnen 40 minuten naar het dorp. De wandeling brengt u langs een schitterende toendra, mooie bloemen en een bergmeer. Ondanks het stijgende aantal toeristen blijft Kulusuk bijzonder authentiek. De dorpelingen handhaven hun traditionele levenswijze ondanks de aanwezigheid van tijdelijke nieuwkomers. In het hotel van Kulusuk kunt u eenvoudig met international creditcards betalen. Vanuit de accommodatie worden kajaktochten en dansvoorstellingen georganiseerd.

Zoeken & boeken hotels Kulusuk

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Kulusuk boeken.

Boeken vliegticket Kulusuk

Voor uw vlucht naar Kulusuk bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Kulusuk vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover